Mikela vybuchne po Adamovej kritike a označí ho ostrými slovami: Tak TOTO už trochu prehnala!

Tento týždeň vidíme v Bez servítky variť manželský pár. Nežnejšia polovička sa bude snažiť svojho partnera prekonať. Mohlo by sa jej to podariť, keby nebolo kritiky od Adama, s ktorým si čoraz menej rozumejú!

Podľa slov Mira je Mikela lepšia kuchárka ako pekárka. Piecť síce nevie, no varenie miluje. Svojho manžela aj ostatných z tohtotýždňovej partie sa bude snažiť poraziť zaujímavým menu. Keď hosťom na stole pristane polievka, budú prekypovať radosťou. Hokkaido krém zjavne ulahodí každému. Ak sa dobre dochutí, pridá sa k nemu čerstvé pečivo, je to hotová delikatesa. A skutočne, prvým chodom Mikela pokorí aj Mira. Hostí sa totiž na rovinu spýta, koho polievka im viac chutila. Jednoznačne sa zhodnú, a to dokonca aj s Mirom, že to je polievka Mikely!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Ako najväčší kritik sa dnes ukáže Adam. Podľa Mikely z jeho strany pôjde o taktiku, keďže má svoje varenie ešte len pred sebou. "Mala som pocit, že do mňa nasilu rýpe," zaznie z úst hostiteľky. "Prskla si tam čokoládu bez toho, že si dúfala, ako to dopadne," okomentuje negatívne dezert Adam, a to už sa dnešnej kuchárky poriadne dotkne. Keďže je pre ňu pečenie výzvou, z podareného koláča bude mať veľkú radosť a negatívne ohlasy jej ublížia. "Neprovokuj, lebo vyletí," opíše Mikelu jej manžel, to však už bude neskoro. "Adam má podľa mňa svoje fotky polepené po celom dome a ego sa podáva na raňajky, obed aj večeru," opíše svojho konkurenta Mikela. Okrem iného ho označí za potkana. Tak takéto ostré slová na svoju adresu určite nečakal. Ako tento večer dopadne? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!