Ktoré hlavné jedlá si vás za poslednú sezónu Bez servítky najviac získali? TOTO je top 5!

Na konci každej série Bez servítky vám prinášame prehľad receptov, ktoré si od vás vyslúžili najviac klikov. Ak ste ich ešte doma neskúšali, môžete inšpiráciu načerpať z článkov!

Predjedlo či polievka je voľba na každom, no večera bez hlavného jedla sa nezaobíde. Túto sezónu sme videli v Bez servítky pestrú škálu receptov na jedlá, ktoré môžete pripraviť na obed či večeru. Inšpirácie bolo neúrekom, no my vám prinášame tie, ktoré zožali najväčší úspech. Na plnej čiare vyhralo jedlo, ktoré kuchár nazval "Šecko dobré". Ide o netradičné s tradičným. Kačacie stehno, ktoré miluje hádam každý mäsožravec. K tomu nečakajte lokšu ani knedľu. Ako príloha poslúžili tekvicové gnocchi a červená kapusta sa vyskytla v pyré. Tento recept predviedol v Bez servítky známy Strýc Filip! 

Na druhom mieste skončil recept inšpirovaný Talianskom. Kuracie mäso s prosciuttom so zemiakmi vôbec nie je žiadna nuda. Práve naopak, presvedčite sa receptom u vás doma. Rebríček top tri uzatvára trhané bravčové mäso s cheddarom a avokádovým dresingom. Netradičná delikatesa opäť nie je nič pre vegetariánov, za to milovníci mäsa ohúria svoje chuťové bunky!

Zdroj: TV JOJ

​Do pätice najklikanejších receptov pridávame aj "Oravský batôžtek" - V slanine obalené kuracie prsia naplnil kuchár ešte eidamom. Mňam. Kapusta s guľkami s údeným mäsom je tiež tradičným receptom z našich končín. Možno práve preto si vás získal. Skúsite doma tento recept alebo máte svoj overený?

Bez servítky sa na obrazovky TV JOJ vracia už 8. januára!