Renáta sa neudrží a bude mať dosť Borisových poznámok: Povie mu, ČO si o ňom myslí!

Renáta Názlerová je divákom dobre známa. Bývalá televízna advokátka, aktuálne spisovateľka, scenáristka a mediátorka, je zdatná aj v kuchyni. Večer jej však narušia dvaja kohúti!

Hneď ako zasadnú hostia k stolu, spustí Boris kritiku na prestieranie a "smradľavú" sviečku. Vyčítanému mu totiž bolo, že mal na stole príliš intenzívne voňajúce kvety. Jemu zase nebude voňať sviečka. Vyzerá to, že v podvedomí bude mať stále včerajšie ostré slová od hostí. Tí mu poriadne skritizovali večer. Išlo však o objektívne slová, keďže Boris sa priznal, že niektoré suroviny pozabudol nakúpiť a predjedlo mierne presolil. Kritika na tradičný cibulák, ktorý si Renáta v rodine roky drží a chráni, nebude úplne opodstatnená. "Toto je najväčšia klasika a ako dizajnér by si to mal poznať. To, čo máš na stole je unikátny servis. Takto má vyzerať stôl, na ktorom budeš tú tvoju vysokú gastronómiu podávať," vybehne na mladíka Renáta, ktorá si kritiku nepripustí. Boris však zrejme dnes nevstal správnou nohou z postele! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Pravdou je, že Renáta ako skúsená žena si občas neodpustí poučiť mladšieho hosťa, ktorý by jej mohol byť synom. Ten bude mať jej slov dosť a odmietne ďalej jesť hlavný chod. Na rozdiel od Andreja, ktorý na tanieri nenechá ani omrvinku. Na to zareaguje Boris, ktorý si všimol, že si Andrej svoju porciu dosolil. Chutiť mu teda tak, ako to Renáta pripravila nemohlo bez menšej pomoci. "Že som použil trocha soli? No a čo?" Povie mu na to pondelkový kuchár. "Nebudeme sem zaťahovať toto krčmové správanie," ukončí konflikt Andrej. "Tak si krásne oblečený a správaš sa ako barbar," Hádka sa dotkne hostiteľky, ktorá Borisa označí ostrými slovami!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!