Na Doda príde Barbora nabrúsená ako nôž: Mal by si byť chlap a buchnúť si, adresuje mu!

Šofér z povolania prekvapí hostí svojím náročným menu aj domácim chlebíkom. Pre Barboru to však nebude dosť!

Jozef, ktorého všetci volajú Dodo, je šofér z povolania. Dvadsaťdvaročný mladík milo prekvapí hostí svojím menu, ktoré vôbec nebude jednoduché. Hosťom dokonca upečie domáci chlebík, čo je na chlapa, k tomu tak mladého, obdivuhodné, keďže nie je profesiou kuchárom ani pekárom. Keď však Barbora zbadá predjedlo - chlebík s nátierkou - vynorí sa jej trauma z detstva. Nátierky od základnej školy neje, lebo jej pripomínajú tábory. Od Doda si vypýta suchý chlieb, ani ten nebude však podľa jej chuti. "Vidím už pohľadom, že tá kačica bude suchá. Vidím, že to je suché, tak sa to drobí navrchu. Ešte aj tá dobrá chutná koža navrchu, celá spálená," zaznie z úst kritickej Barbory na margo hlavného chodu. "Celý týždeň počúvam, že má dvadsaťdva rokov. No a čo?" Nepresvedčí o kvalitách ani vzhľadom na mladý vek dnešný hostiteľ Barboru. Dodo bude mať negatívnych komentárov od hostky dosť!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Ty nevieš povedať, či ti nejako ja vadím, alebo ti vadí niečo na mne. Celý čas som tu osočovaný," vybehne na Barboru samotný hostiteľ. Podľa slov kritičky by si priala, aby si Dodo konečne buchol po stole začal mať vlastný názor. "Dodko, trošku ma irituješ. Mal by si byť chlap a buchnúť si po stole," povie mu dnes pri stole. Kritiku na svoju adresu však ona sama počuť nebude chcieť. "Koniec, skončila som," pichne vidličku do kačice napokon ofučaná Barbora a v tom momente pre dnešný večer Doda dohodnotí. "Ja si myslím, že oni dvaja sa hecujú navzájom. Nikto iný tu tlaky nemá len oni dvaja," zaznie z úst Aďky názor. Pri dezerte vezme Barbora svoje rozhodnutie nechutnať ďalej späť a palacinky si dá. Bude mať však tú najspečenejšiu, čo bude brať osobne. Dezert nepríde hosťom hodný tisíc eur, pri obtiažnosti zvyšných chodov si to chcel možno Dodo trocha uľahčiť!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!