Úprimné priznanie Lenky: S týmto problémom bojuje veľkú časť života! Erik to nevydrží!

Erik je divákom TV JOJ dobre známy z účasti v Bez servítky, ale aj z relácie VyVolení, ktorú vyhral v roku 2006. Aktuálne pracuje ako novinár a varenie mu nie je vôbec cudzie, o čom presvedčí aj hostí. Lenka si však do jedál opäť len tak ďobne!

Včera u Lenky mu zrovna pochuti nebolo. Rybu pri jej stole dokonca bez hanby vypľul. Chuť a vôňa tohto mäsa mu pripomína staré zlé časy z väzenia. Lenka dnes bude u jej kritika ostražitá na všetko, čo pripraví a vadiť jej bude každý detail. Ako sme počas predošlých dní videli, takmer nič nedoje a dokonca u nej samej doma nechala tanier plný. Jedlo u Erika vraj bude podľa jej slov v pohode, no taniere ostanú takmer úplne plné. Hostí bude zaujímať, či ide z jej strany o taktiku, alebo je za tým niečo iné, ako chuť zvíťaziť v Bez servítky!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Môžem sa opýtať? Ty máš mentálnu anorexiu?" Zaznie pri stole u Erika otázka z úst Romany, ktorá prílišný pozorovací talent nepotrebuje na takúto otázku. "No áno, ale to už dávno," prekvapí úprimný priznaním chudučká Lenka. "Nie sme hlupáci, všetci sme si všimli, že je Lenka iná, ale to neznamená, že budem rozoberať jej zdravotný stav," povie Erik svoj názor. "Riešiť sa to rieši, ale záleží, v akej si fáze. Keď si v strese, anorexia ide hore a ty dole," prezradí hosťom smutný fakt, ktorý trápi množstvo žien aj mužov. "Nevadí mi to, nech sa ľudia pýtajú, odpoviem im," chce účastníčka Bez servítky upozorniť aj takto na to, že je to vážny problém a malo by sa o ňom viac hovoriť. Erik bude mať po jej priznaní slzy na krajíčku. Podľa neho je Lenka veľmi dobrý človek a želá si zo srdca, aby sa z toho dostala. "Si veľmi chudučká a bola by som nerada, keby sa ti niečo stane," adresuje Lenke Romana, ktorá túto nepríjemnú tému pri stole otvorila. Po ťažkých slovách sa Erik zdvihne od stola a Lenke daruje úprimné objatie!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!