Takto sa hostiteľ nespráva: Nicol Mišovi do jedla vrazí svoju vidličku, soľ donesie v obale!

Možno o Nicol neviete, akému povolaniu sa venuje. Plní si sny nejedného malého dievčatka. Je totiž návrhárkou, ale aj influencerkou. Je zdatná aj v kuchyni?

Dvadsaťdvaročná Nicol sa v kuchyni stále učí, no odvaha jej nechýba. Hosťom pripraví domáce bagety. "Prepadla by som sa, keby som mala dať hosťom kupované bagety," zaznie z jej úst. To môže byť plusom oproti jej hosťom, napríklad Erik podával pečivo kúpené. K čerstvým bagetkám hosťom ponúkne guacamole. Tento pokrm, pôvodom od Aztékov, vzápätí vystrieda perkelt, ktorý je zase typický pre našu končiny. "Tak to je kombinácia na pos.....," neodpustí si priamočiaru poznámku Erik. Výber jedál nemusí mať až taký úspech. Ak je ale hostiteľ k návštevníkom ústretový a galantný, môže to zachrániť. Nicol však už pri príchode hostí naštartuje Lenka. Tá jej "fancy" drink vyleje za seba. Lenka sa preukázala už minulé dni, že s týmto aktom nemá žiaden problém. Nicol na ňu poriadne nakričí!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Jeden z hostí si vypýta soľ, ktorá bude na stole chýbať. Na tom by nebolo nič zlé, no Nicol donesie pre istotu celé balenie dochucovadla. "Akože dosť sa po mne vozia," bude maž už po predjedle svojích hostí mladá kuchárka dosť. Ale zvoliť ako druhé jedlo po guacamole tradičný perkelt? To vyzerá na veľmi zvláštny gastronomický večer. Ani domáce halušky hostí nepresvedčia. Zrazená smotana v hlavnom jedle bude veľkým sklamaní. Zachrániť nepodarené veci v predošlých chodoch môže dezert, ktorý bude čokoládová kocka. "Idem si vylepšiť svoju reputáciu," zaznie z úst sebavedomej návrhárky. Mišo si však všimne, že nie je bez chyby. Na svojej porcii nájde odtlačok jej prsta. "Ja si už asi nedám. Keď tam je ten otisk a odtlačky vidličky," skončí s jedením Michal!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!