Po TAKEJTO prezentácii budú mať hostia problém jesť: Nika nazve svoje jedlo hnusom!

Temperamentná Nika celý týždeň vo veľkom kritizuje. Podrezaný jazyk ukáže aj dnes. Až natoľko, že jedno svoje jedlo odprezentuje veľmi netypicky!

Ako už možno badať z jej prízvuku, Nika nie je pôvodom zo Slovenska. S rodinou sa presťahovali z Kazachstanu pred približne dvomi rokmi. Devätnásťročnú Kazašku ste mohli vidieť aj v relácii Nákupné maniačky. Celý týždeň ukazuje svoj temperament. Prenesie ho aj do svojho menu? Hostia majú strach, aby im tam nepreniesla ani tradičné mäso jej krajiny - konské. Polievkou milo prekvapí - pripraví ázijskú Tom yum, ktorú ste možno už ochutnali v reštaurácii. Ak ste ju pripravovali doma, možno máte svoj overený recept. Nika pôjde do risku, keď ju pripraví úplne prvýkrát v živote. No tento risk sa podarí.

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Pri druhom chode si hostia nebudú istí, či vôbec ochutnávať. "Takto by to vyzerať nemalo," povie Nika. "Predstavujem vám svoje hlavné jedlo, ktoré sa mi podľa mňa nepodarilo. Vyzerá to hnusne," predstaví Nika druhý chod. Po tejto prezentácii budú mať hostia sotva chuť pustiť sa do toho. Paradoxom je, že dnešná kuchárka celý týždeň kritizuje obsah mäsa a kameňom sváru sa stane práve to v jej hlavnom jedle. Hosťom bude smrdieť a škrípať pod zubami. "To sa fakt nedalo jesť. Ani psovi by som to nedala na tanier," povie svoj názor menovkyňa. Prekvapivo ticho dnes bude Ivana, s ktorou si s Nikou nesadli od úvodu týždňa! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!