Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
hovädzie mäso
2 - 3 vajcia
mlieko
strúhanka
múka
olej
cibuľa
soľ
2 - 3 lyžičky kečupu
2 - 3 lyžičky horčice
vegeta
Postup:
Mäso nakrájame na plátky. Na dosku nasypeme strúhanku a vklepeme ju do mäsa z oboch strán. V miske vyšľaháme vajíčka s mliekom. Namočíme do nich mäso a opražíme na oleji. Vo väčšom hrnci opražíme cibuľku, pridáme horčicu, kečup, soľ vegetu, poprášime múkou, zalejeme vodou. Do omáčky vložíme opražené rezne a necháme dusiť. Podávame so zemiakovou kašou, ktorú pripravíme tradične - do rozvarených zemiakov dáme maslo a mlieko a rozmixujeme.