Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
sušienky
mascarpone
smotana na šľahanie
jahody
citrón
jahodový puding
cukor
Postup:
Sušienky rozdrvíme, do rozdrvených sušienok pridáme maslo, rozmiešame a pritláčame do formy. Dáme chladiť do chladničky na 30 minút. Kým sa nám sušienky chladia vyšľaháme si šľahačku a spravíme si domáci lekvár s jahodovým cukrom a z citrónu. Domáci lekvár necháme vychladnúť. Keď sa mám lekvár vychladí, zmiešame ho zo šľahačkou. Zmes dáme na sušienky a vložíme do chladničky na 2 hodiny. Nakoniec si rozmixujeme jahody, cukor, 1 PL pudingu a cukor. Rozmixovanú zmes vlejeme na sušienky a šľahačku, vložíme do chladničky a necháme chladiť najlepšie celú noc.