Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Jahňacie kotlety
Maldon
Údená soľ
Čierne korenie
Rozmarín
Cesnak
Olivový olej
Postup:
Na tenké plátky nakrájame 4 ks cesnaku, pridáme olivový olej, jahňacie kotlety, rozmarín čerstvý podľa chuti, tymian, maldan, údenú soľ. Mäso premiešame a necháme odstáť aspoň 2 hodiny v chlade. Na rozohriatu panvicu dáme olivový olej a opekané z oboch strán cca 2 - 3 minúty.
Svetlejšia kaša:
Fialové zemiaky
Maslo 82 %
Smotana 33 %
Odobrať trochu z vývaru
Soľ
Zemiaky si nakrájame a uvaríme do mäkké v osolenej vode. Následne ich zmixujeme s maslom a smotanou.
Tmavšia fialová kaša:
Cvikla v náleve
Fialové zemiaky
Maslo 82 %
Smotana 33 %
Zemiaky si nakrájame a uvaríme do mäkké v osolenej vode. Následne ich zmixujeme s maslom, smotanou a cviklou.
Shimeji hríby ako ozdoba: Osmažíme ich na masle, soli, čiernom korení na panvici.
Hruškový med:
Hrušky zrelé (mäkšie)
Med
Levanduľa
Šalvia
Mäta
Maslo 82 %
Hrušky upečieme v trúbe na 250 stupňov cca 20 minút kým mierne nezhnednú . Následne zmiešame a rozmixujeme med, upečené hrušky, levanduľu, maslo, šalviu aj s mätou.