Dezert: PaDeDé

Dezert: PaDeDé

Pavlova torta.

Pripravte si u vás recept z Bez servítky.

Suroviny:

4 bielka

160 g cukru

Lyžica octu

Lyžica kukuričného škrobu

Mascarpone

Smotana na šľahanie

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Bielka s cukrom vymiešame do peny. Postupne pridávame lyžicu octu a cukor vymiešaný so škrobom. Urobené cesto dáme pomocou zdobiaceho vrecka na plech. Na vrchu tortičky by mala byť jamka. Aby sa nám to ľahšie plnilo. Tortičky pečieme na 120 stupňov asi 70 minút. Keď budú tortičky vychladené, dáme plnku. Ktorá si vymiešame s mascarpone a šľahačky. Keďže korpusy sú veľmi sladké, do plnky cukor netreba dávať. Dozdobíme ovocím a jedlými kvetmi.

redakcia / AB

redakcia / AB

Viac článkov od autora
Tagy: Dezert