Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Domáce kačacie prsia a stehná
Kapusta
Zemiaky
Soľ, korenie, rasca, majorán
Hladká múka, mlieko, droždie
Cibuľa, cukor
Postup:
Knedľu spravíme z múky a mlieka a droždia. Vymiesime cesto a necháme trochu vykvasiť. Potom vytvarujeme knedlíky a spravíme na pare. Kapustu nakrájame a necháme ju pražiť na cibuľke, trochu cesnaku a cukru. Skaramelizovaný cukor dodá kapuste správny šmak. Dochutíme rascou a korením a majoránkou. Kačku na panvici zatiahneme a s nakrájanou kožou, navrchu ju dáme dopiecť v rúre. Kontrolujeme ju a podlievame, aby sa mäsko nevysušilo.