Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Kengurie mäso, bravčová masť, olivový olej extra virgin, soľ, čierne korenie, cesnak, maslo
Postup:
Kengurie Mäso umyjeme a osušíme do sucha s kuchynskými servítkami, osolíme, okoreníme čiernym korením, krásne rozotrieme po celom mäse, pretlačíme cesnak a potrieme mäso, pridáme do misky a zalejeme olivovým olejom extra virgin (najlepšie nechať odležať do druhého dňa v miske. Rozpálime panvicu a skontrolujeme kvapkou vody či sa hned vyparí. Pridáme bravčovú masť a sporák nastavíme na najslabší plameň. Mäsko opekáme 2 minúty z jednej strany a 2 minúty z druhej strany. Pridáme maslo a polievame na panvici ďalších 30 sekúnd. Potom si mäsko dáme na 5 min do alobalu. Do mäsa nepicháme !!! Otáčame ho napríklad vareškami. Nechceme predsa prísť o šťavnatosť.
Šalát:
Ingrediencie: varené zemiaky, varená cvikla, biely jogurt, vajíčka, soľ, korenie
Postup: Všetko dohromady zmiešame a dochutíme. Niečo ako zemiakový šalát.