Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
mleté mäso
zemiaky
olej
sušená cibuľa
soľ, korenie
slanina
parmezán
výhonky
poľný šalátik
Postup:
Mleté mäso okoreníme a nastrúhanú, parmezán premiešame, vytvoríme z toho formu a dáme na pol hodinu do chladničky. Dáme variť zemiaky - 2 jedna osoba. Medzi tým si nakrájame slaninu na malé kúsky, opekáme a nakrájame si samotnú. ktorú pridáme na koniec nech nepustí vodu. Vyberieme mäso, obaľujeme a začíname vyprážať na masti nakoniec dáme zapiecť na pol hodinu a spravíme si štuchanie zemiaky. Keď všetko máme, prichystáme tanier. Naložíme zemiaky, na ne dáme petržlenovú vňať nasekanú, Pridáme poľný šalátik a výhonky, pridáme rezeň a pokvapkáme olivovým olejom a pridáme sušenú cibuľku.