Hlavné jedlo: Tri prestupné stanice

Hlavné jedlo: Tri prestupné stanice

Mletý hovädzí rezeň so štuchanými zemiakmi so šalátikom.

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!

Ingrediencie:

mleté mäso

zemiaky

olej

sušená cibuľa

soľ, korenie

slanina

parmezán

výhonky 

poľný šalátik

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Mleté mäso okoreníme a nastrúhanú, parmezán premiešame, vytvoríme z toho formu a dáme na pol hodinu do chladničky. Dáme variť zemiaky - 2 jedna osoba. Medzi tým si nakrájame slaninu na malé kúsky, opekáme a nakrájame si samotnú. ktorú pridáme na koniec nech nepustí vodu. Vyberieme mäso, obaľujeme a začíname vyprážať na masti nakoniec dáme zapiecť na pol hodinu a spravíme si štuchanie zemiaky. Keď všetko máme, prichystáme tanier. Naložíme zemiaky, na ne dáme petržlenovú vňať nasekanú, Pridáme poľný šalátik a výhonky, pridáme rezeň a pokvapkáme olivovým olejom a pridáme sušenú cibuľku.

Tagy: Jedlo