![Hlavné jedlo: S behom za vitamínom C](https://static1.joj.sk/html/assets/img-transparent.png)
Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
5 kačacích stehien
Čierne korenie
Soľ
Olej
Biela Kapusta
Krištáľový cukor
Drvená Rasca
Cibuľa
Kačacia masť
Hladká múka
Suché Droždie
Mlieko
Postup:
Osolenú a okorenenú kačku dáme do plechu s masťou. Zakryjeme a dáme do trúby na 3 h a 140 stupňov. Každú pol hodinu kačku podlievame vodou. Kapustu si nakrájame na malé kúsky a orestujeme ju na masti na cibuľke. Pridáme karamelizovaný cukor, rascu a dusíme 1 hod. Na knedlík si zmiešame 125 ml mlieka a 125 ml vody. Pridáme droždie a celé to zmiešame s polohrubou múkou a vajcom. Cesto na knedlík si vymiesime. Necháme ho vykysnúť na 60 min zakryté pri izbovej teplote. Vykysnuté cesto si rozdelíme na knedlíky a dáme naparovať do hrnca s vodou na 20 min.