Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
2 kg vykostené kuracie stehná
2 kg farebných paprík
400 ml paradajkového pretlaku
soľ
olivový olej
bazalka
kocka bujónu kuracieho
tymian
biele víno
Zemiaková kaša:
500 g zemiakov
100 g parmezánu
200 g mrkvy
mlieko
maslo
Postup:
Papriku si nakrájame na menšie kúsky a pripravíme si kuriacie stenhá. Stehná opražíme na rozpálenom oleji. Zalejeme vínom a pridáme papriku, všetko podlejeme paradajkovým pretlakom a dáme piecť na cca 1 hodinu. Zemiaky a mrkvu si uvaríme, následne ju rozpučíme + dolejeme mlieko, dáme plátok masla a dochutíme parmezánom a soľou.