Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Kuracie prsia
Mozzarella
Cherry paradajky
Soľ
Korenie
Múka polohrubá
Vajcia
Strúhanka
Masť
Šalát:
1 a pol kg zemiaky
Uhorky kyslé zavárané
Mrazený hrášok s mrkvou
6 ks vajec, uvarených
Majonéza
½ zaváraninovej fľaše tatárskej omáčky
Soľ
Mleté čierne korenie
Postup:
Mäso kuracie nakrájame a vytvoríme si na kapsičku, aby sme mohli plniť. Osolíme a pokoreníme mäso a plníme syrom a paradajkou. Obalíme v múke, vajíčku a strúhanke. Opekáme na masti.
Šalát:
Uvaríme zemiaky a vajíčka. Zemiaky ošúpeme a pokrájame spolu s vajcom. Pridáme hrach, mrkvu, uhorky. Zalejeme majonézou a tatárskou omáčkou. Prijeme uhorkovú vodu, dosolíme a podľa chuti pridáme čierne korenie.