Hlavné jedlo: Hrabavec

Hlavné jedlo: Hrabavec

Kuracie mäso so zemiakmi a prosciuttom.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

cibuľa

maslo

olej

soľ

čierne korenie

kuracie prsia

prosciutto

parmezán

smotana na varenie

zelené korenie

grilovacie korenie 

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Dám variť zemiaky do vody, keď budú uvarené, troška ich popučím, osmažím cibuľu a pridám do zemiakov, tie zľahka premiešam, dochutím soľou a čiernym korením. Potom kuracie prsia naklepem, okorením, pridám grilovacie korenie, potom ich naplním prosciuttom, jemne preložím, opečiem ich z jednej aj druhej strany, keď budú prepečené, dám ich nabok do výpeku, pridám zelené korenie, soľ, čierne korenie, smotanu na varenie, kuracie prsia, vrátim naspäť do omáčky a nechám variť, keď to bude uvarené, už na tanier položím hotové prsia, ktoré posypem parmezánom.

Tagy: Jedlo