Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Chrbát s Daniela
Zeler
Maslo
Smotana
Šípkový džem
Červené víno
Cukor
Pistácie
Cibula červená
Baby zelenina
Soľ
Korenie
Cesnak
Tymián
Mikrobylinky
Horčica
Mlieko
Postup:
Daniela si nasolíme nakoreníme a zabalíme do fólie spolu s tymianom. Dáme robiť do vodného kúpeľa na 58 stupňov a 1 hodinu. Po urobení opečieme na oleji s cesnakom, dáme bokom potrieme jemne horčicou a obalíme v rozmixovaných pistáciách.
Zelerové pyré:
Očistíme zeler nakrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody s trochou mlieka. Po uvarení rozmixujeme pridáme smotanu, maslo a dochutíme soľou.
Omáčka:
Necháme si skaramelizovať cukor, pridáme červené víno, šípkový džem a necháme prevariť. Na konci pridáme maslo na zahustenie. Dochutíme soľou a korením.
Cibuľový džem:
Nakrájanú cibuľu dáme na panvicu necháme opražiť a podlejeme vínom a varíme do mäkka. Po uvarení pridáme soľ a korenie. Rozmixujeme do hladka. Baby zeleninu opečieme na masle s použijeme ako dozdobenie jedla.