Dezert: Kráľovský zlom

Dezert: Kráľovský zlom

Krémeš.

Pripravte si u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

 Lístkové cesto

Cukor

Vanilková pasta

Maslo

Zlatý klas

Žĺtka

Čokoláda horká

Šľahačka

Biele víno

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Lístkové cesto sa popráši vanilkovým cukrom, da sa zapiecť pokým nie je do hneda. Zlatý klas sa rozrobí s plnotučným mliekom, uvarí sa zlatý klas, do ešte teplého krému (nie úplne vrelého) sa zašľahá maslo, vanilková pasta a žĺtka. Potom sa to musí nechať vychladiť. Čokoláda sa roztopí, vyleje sa na papier na pečenie a necháme stuhnúť. Potom skladáme aj so šľahačkou na tanier.

Tagy: Dezert