Mladý Jano - Bučkovci

Hlášky a skvostné perly Jana Bučka mladšieho!

"Narodil som sa pre ľudí!", ale aj "Keby som ťa nepodvádzal, tak ťa nemilujem". Takto perlil Jano!

Druhá séria populárnej šou o rodine Bučkovcov je na konci a rozhodne stojí za to pripomenúť si pár skvostných momentov, ktoré patrili najväčšej celebrite v rodine, mladému Janovi! Toto sú jeho najväčšie hlášky!

Ja som sa narodil pre ľudí!

- Ja som bez chyby, alebo len také maličké sa nájdu...

- Ja pôjdem tuším za kaderníka (povedal, keď namiesto Anky chystal korbáčiky a veľmi mu to išlo... aspoň podľa neho)

Ak by som sa prihlásil na Facebook, tak som už dorobil všetko, musel by som sa len tomuto venovať. Mne by tam hneď 10 000 až 15 000 žien napísalo!

- Tak ja už som kus nejaká celebrita. Mám pár fanyniek, som taký vyťažený. Na Slovensku je to také divoké, tu každý podvádza. A keď človek podvádza, vtedy sa vzťah vylepšuje. To je zistená vec! (povedal, keď sa snažil poradiť, ako udržať vzťah)

Prvé dievča som mal, keď som mal 25 rokov. (Jano má momentálne 30 rokov a 8-ročného syna. Na Sihle sa asi aj panic môže stať otcom)

Keby som ťa nepodvádzal, tak ťa nemilujem! (povedal Lucii po tom, čo mu vyčítala jeho avantúry na internete, po kluboch a po telefóne)

- Tak najviac robím tu, tak jednoznačne, že tú silu musím mať! Keď ten 700-kilový bal tlačím, tak 90 kilo je nič, takú činku aj 50 razy zodvihnem! (povedal po súťaži medzi bratmi v dvíhaní 90kg činky. Prvý bol Jano /16x/, druhý Jožo /15x/ a tretí Tomáš /11x/)

Ja viem človeka za 10 minút vycítiť, lebo takú moc mi dal Boh, že to viem odhadnúť. Mne sa stačí iba na človeka pozrieť a hneď viem, čo si myslí. Vážne!

- Ja som celebrita!! Celé Slovensko ma uznáva a ty sa pýtaš, že aká som ja celebrita? Som celebrita a budem! Dokedy žiť budem!