Hercovi z Divokých koní preskočilo: Predviedol šokujúci výstup na verejnosti!

Čo sa udialo v jednej bratislavskej kaviarni?

V jednej z mnohých bratislavských kaviarní bolo práve plno ľudí, keď do priestoru vstúpil herec známy zo seriálu Divoké kone ako Malý DžonMartin Šalacha a postaral sa o scénku, na ktorú návštevníci kaviarne tak skoro nezabudnú: najprv prijal objednávky od dvoch stolov, potom sa postavil doprostred miestnosti a začal sa zhovárať sám zo sebou. Nadával si, bol k sebe protivný, potom sám seba povzbudzoval. Zdalo sa, že mu skutočne preskočilo. Čo sa naozaj stalo?

Nemusíte sa báť, sympatický herec, ktorého si fanúšikovia seriálu Divoké kone obľúbili, sa nezbláznil. Takýmto neštandardným, no veľmi originálnym spôsobom odpromoval novú divateľnú hru Novej scény, bláznivú komédiu Sluha dvoch šéfov. Jedná sa o jednu z najúspešnejších divadelných hier súčasnosti, ktorá bude mať premiéru dnes o 19:00. 

Chcete sa pobaviť na fantastickom predstavení aj vy? My vám ponúkame možnosť získať lístky na ľubovolný dátum. Hráme o dva lístky pre dve osoby. Ako sa môžete zapojiť do súťaže? Stačí správne odpovedať na otázku: Ako sa volá herecký partner Martina Šalachu z Divokých koní? Odpovede posielajte na mail sutaz@joj.sk pod heslom Nová scéna.