Adam a Hana pokračujú v doťahovaní: O vážnom vzťahu som prečítal jednu knihu!

Ani nahí na brehu jazera si neužívajú tradičnú romantiku.

Adam a Hana sa asi nikdy nezmenia. Ich vzťah sa začal netradične – navzájom si zo seba uťahovali. Na základe ich prvého stretnutia by ste asi nepovedali, že by z nich mohol byť pár, no vzájomná príťažlivosť bola neprehliadnuteľná v každom ich rozhovore. Až fyzický útok Haninho trénera a nadriadeného Mária ich zblížil a ukázal im, že im na sebe navzájom záleží. Netrvalo dlho a nasledovali prvé spoločné bozky, dokonca aj sex. Ale aj harmónia medzi nimi dvoma vyzerá úplne inak ako v tradičných pároch.

Ako tak ležali nahí na brehu jazera, neudržali sa a začali si zo seba zasa uťahovať. „5,4,3,2,1... stala som sa svedkom zázraku. Už si mal dávno vysadnúť na koňa a zdrhať kade ľahšie,“ poznamenala ironicky Hana. „To sú len reči, niektorým vyvoleným urobím aj raňajky. Dávam tomu aspoň tri dni,“ nadviazal Adam. „Neviem, či som na takýto vzťah pripravená,“ nenechala sa Hana. Najsilnejší moment ich rozhovoru prišiel vzápätí:

„Ty si vážne vzťahy videl iba vo filmoch,“ pokračovala Hana.
„Ja som o vážnom vzťahu prečítal dokonca aj jednu knihu!“ pochválil sa Adam.

Ako bude ich vzťah pokračovať? Isté je, že sa s nimi dvoma nebudeme nudiť! Sledujte Divoké kone už v pondelok o 20:30 na JOJke!