Ty pôjdeš do Berlína, ja na východ: Majú Adam a Hana budúcnosť?

Pripomeňte si najlepšie scénky tohto týždňa!

Tento týždeň bol pre párik seriálu Divoké kone, Adama a Hanu, naozaj prevratný. Všetko sa to začalo takmer beznádejne – on sa vzmužil a vyznal sa jej zo svojich citov. „Budem o teba bojovať,“ vyhlásil z Fargovho chrbta. Ona ho však zhodila: „To znamená, že ťa budem mať za zadkom ešte častejšie?“ Pripomeňte si scénku, v ktorej sa on vyznal zo svojich citov a ona ho priviedla k pochybnostiam, že vlastne nevie, čo chce.

Potom však prišlo k zásadnému zlomu: Mário sa pokúsil Hanu získať násilím. Pozrite si, ako sa na ňu vrhol počas spánku. Našťastie však v to ráno šiel okolo Adam, ktorý mal namierené do stajne. Začul Hanin krik, medzi chlapmi sa strhla bitka. Adam zvíťazil a opitého Mária vyhodil z Haninej izby. Aj on však „schytal“ a bolo na Hane, aby raneného hrdinu ošetrila. Aspoň týmto spôsobom sa mu mohla odvďačiť za to, že ju zachránil.

Svoje „ďakujem“ povedala viackrát: prišla za ním s Kométou, keď bol na vychádzke s Fargom. Bozk z chrbtov koní na plytčine jazera stojí za to, aby ste si ho pozreli ešte raz! Po bozku nasledovalo aj prvé milovanie – v romantickej slovenskej prírode. Ani toto zblíženie však neznamenalo, že sa Hana a Adam prestanú doťahovať. Pripomeňte si ich prvý rozhovor po sexe, v ktorom sa vtipne porozprávali aj na tému vážneho vzťahu.

Potom však došlo aj na vážnejšiu debatu. Hana Adamovi pripomenula, že síce sú momentálne na statku Holzmannka obaja, no čoskoro sa ich cesty rozdelia. „Ty pôjdeš do Berlína, ja na východ,“ skonštatovala mladá kaskadérka. Adam ju umlčal s tým, že by si mali užívať to, čo teraz majú a potom sa uvidí. Aký osud ich čaká? Zostanú spolu? Sledujte Divoké kone opäť v pondelok o 20:30 na JOJke!