Na statok prichádza exekútor: Príde Simona kvôli Karolovi o všetko?

Manželstvo s ním ju môže vyjsť ešte poriadne draho!

Osvald zmizne, skôr než si s ním Albert stihne vybaviť účty. Stihol si však vziať so sebou šach. Albert je zhrozený, ako sa zloduch mohol tak ľahko dostať na slobodu. Osvald ani zranený kôň mu nedajú spávať. Zaumieni si, že Osvalda nájde stoj čo stoj, aj keby ho mal hľadať v „poslednej potkanej diere“.

Imro cíti, že je tak trochu navyše a hľadá útechu na dne fľašky. Danka sa postará o zúboženého otca. Už tak trochu tuší, prečo Imro prišiel o prácu – dôvodom je Simona, ktorá ho chce vyšachovať z práce a pomstiť sa tak nepriamo Danke. Simona však odrazu čelí oveľa väčším problémom: navštívia ju exekútori a chcú jej vziať auto. O pomoc musí poprosiť jediného právnika, ktorého pozná.

Miško si všimne, že jeho otec je zranený. Mery so Šušom odchádzajú na ďalšie tajné stretnutie, no dostanú defekt. Šušo jej odhalí svoje tajné úmysly. Tereza chce zistiť, odkiaľ sa vzal týraný kôň a najmä to, kto je schopný takého zverstva. Kôň zatiaľ ostáva na Holzmannke. Hana pátra po stopách týraného koňa, no nájde niečo ešte oveľa horšie...

Sledujte Divoké kone dnes o 20:30 na JOJke!