Príprava novej šou Dom snov vrcholí: Máme pre vás unikátne fotky priamo z nakrúcania!

Už na jeseň na JOJke odštartuje úplne nová rodinná šou Dom snov, ktorá bude meniť životy. Pod taktovkou ostrieľaného moderátora Vila Rozborila sa zaľúbené páry vydajú na cestu za vlastným bývaním, na ktorej konci sú kľúče od novučičkého a kompletne zariadeného domu!

Nápad vytvoriť šou Dom snov prišiel v predvianočnom období na základe obľúbenej relácie V siedmom nebi. V poslednej adventnej epizóde totiž podvedená rodina získala doposiaľ najväčší dar v histórii Siedmeho neba - svoj vysnívaný dom. Táto časť mala obrovský divácky úspech, množstvo pozitívnych ohlasov a dosiahla aj rekordnú sledovanosť. Práve tam sa začal príbeh Domu snov.

Prvá klapka padla začiatkom júna a nakrúcanie sa realizuje počas celého leta, pričom potrvá až do septembra. Diváci sa v novej šou Vila Rozborila môžu tešiť na množstvo zábavy, ale i romantiky, napätia či silných emócií. Zaľúbené páry si pri hre o vlastné bývanie zmerajú svoje sily v rôznych ľahších i ťažších súťažiach a popri tom zažijú veľa prekvapení. Medzi ne určite patria aj zásnuby, výlety či špeciálne stretnutia. Hlavnou výhrou v šou Dom snov bude novopostavený a kompletne zariadený dom s vlastným pozemkom a s upravenou záhradou.

Pozrite si exkluzívne fotografie priamo z nakrúcania Domu snov v galérii: