Jasmina Alagič prezradila, čo považuje za svoje adoptívne dieťa: Tieto krásne slová musíte počuť!

Jasmina Alagič sa chopila moderovania šou Heslo skvele. Diváci môžu sledovať nielen jej skvelý humor a moderátorsky talent, aj trendy outfity. Ak by ona mala byť na strane súťažiacich, prijala by túto výzvu?

Sympatickú Jasminu ste mohli vidieť už v nejednej moderátorskej úlohe. Zamilovali ste si ju v Česko Slovensko má talent, ďalšie týždne ju budete môcť pravidelne vídať v relácii Heslo. Ako sa jej táto úloha pozdáva? "Priznám sa. Keď som dostala túto ponuka, ani som nevedela, ako sa mi to bude páčiť. Na kamerových skúškam som sa okamžite zamilovala. Túto reláciu považujem za akési adoptívne dieťa, ktoré mi venovali, aby som sa oň mohla starať," prezradila pre joj.sk. 

Jasmine sa na Hesle najviac páči to, že môže byť sama sebou "Môžem tu byť absolútne sama sebou. Som súčasťou zábavy. Sú tu normálni ľudia so známymi osobnosťami na rovnakej úrovni. Tie osobnosti sú tu pre nich," povedala nám tiež. Veľkou výhodou pre ňu aj voľná ruka pri stylingu, keďže Jasmina je špecifická práve svojím farebným a vždy trendy šatníkom, ale aj výrazným líčením a účesmi. Vypočujte si, čo ďalej nám o Heslo prezradila!

Sledujte Heslo každý pondelok o 20:40 na JOJke!