Toto je váš víťaz! Čo Nela na záver priznala?

Neline posledné slová v Hoteli Paradise!

Absolútnym víťazom Hotela Paradise sa stala Nela Slováková. Napriek tomu, že má snáď najviac odporcov, svojím pôsobením v šou si vytvorila ešte väčšie zástupy fanúšikov, ktorí ju množstvom hlasov poslali až k vytúženej výhre. Nela v jej poslednom rozhovore v Hoteli Paradise dokonca priznáva, že 50 000 € nebol dôvod, prečo tak bojovala: "Chcela som vyhrať pre svoj dobrý pocit a 50 000 eur je sladká čerešnička na torte."

Aj keď sa jej pôsobenie vo finále v mnohom líšilo od správania sa v Dominikánskej republike, pravú tvár odkryla až teraz. Dokonca priznáva, že v niektorých momentoch bola jej ľadová tvár iba póza: "Určite to bola póza. Nie úplne všetko, ale v niektorých momentoch to určite póza bola. Možno by som mala viac fanúšikov, keby som sa usmievala a nebola tak v opozícii, ale som rada, že som taká bola." Z usmievavej tváre bolo prekvapené aj jej okolie. "Mne moji kamaráti hovoria, čo s tebou je, stále sa usmievaš, si nejaká divná," smeje sa na záver.

Nela sa tak stala nielen najvýraznejšou postavou Hotela Paradise, ale aj jeho celkovou víťazkou. Viktor jej výhru neniesol vôbec ľahko, viac na paradisehotel.sk, rozhodne nás sledujte!