Viktor: Mnohí súťažiaci na mňa zmenili názor

Niki a Viktor v rozhovore tesne po finále.

V hre bolo nielen 50 000 € ale aj česť. Práve toto nebolo ťažké vyčítať z tváre porazeného Gina, ktorý sa nikdy netajil tým, že vo finále chce Nelu jednoznačne poraziť. Napriek tomu, že vaše SMS hlasovanie neustále kolísalo, v posledných minútach pred zastavením hlasovania ste najviac hlasov poslali práve Pani Pravde, ktorá sa s truhlicou plnou peňazí mohla spokojne pobrať domov.

Keďže Viktor nechcel takýto scenár dopustiť, niet sa čomu čudovať, že ho finálový verdikt poriadne sklamal. Napriek tomu svoju prehru očakával. "Nejak som si myslel, že to vyhrá. Celú dobu," priznáva. Aj keď bol v raji označovaný za manipulátora, po príchode domov viacerí súťažiaci svoj názor zmenili: "Čo sa týka ostatných súťažiacich, tak mnohí, ktorí videli nejaké diely, na mňa zmenili názor a povedali si, že on bol vlastne úprimný a my sme ho obviňovali zbytočne."

Aj keď bola Niki sklamaná, tragicky sa vôbec netvárila a prehru znášala oveľa lepšie ako jej sestra. Najpriateľskejšia hráčka v raji priznáva, že nebolo vôbec ľahké stáť medzi najlepšou kamarátkou a priateľom: "Nebolo to jednoduché. Ale momentálne, keďže sa s Nelou toľko nevídame, tak ja už medzi nikým nestojím. Ja som proste s Ginom." Niki dokonca na záver pripúšťa, že pre jej vzťah so Supermanom je tento výsledok prospešný, no Gino sa nadšene netváril. Tak snáď ich toto sklamanie nerozdelí, ale naopak.