Zuzana Plačková zverejnila fotku, na ktorej má 15: Vyzerala priam rozkošne!

Takto sa Zuzana menila v čase.

Dlhé blond vlasy, trochu gýčové oblečenie a drzé vystupovanie. Tak Zuzana Plačková vstúpila do sveta šoubiznisu vďaka reality šou Hotel Paradise ešte v roku 2012. To je už minulosťou! Stačí sa pozrieť na jej fotky z minulosti a uvidíte, že playmate vyzerá stále lepšie a lepšie. Výnimkou sú azda jej fotky spred vyše desiatich rokov, keď vyzerala celkom rozkošne. Presne ako na jednej z nich, ktorú zverejnila v minulosti aj na svojom Instagrame. Na nej porovnávala svoj vtedy aktuálny vzhľad s tým, keď mala len sladkých 15. Ako popis k fotke napísala toto: “10 rokov rozdiel medzi fotkami. To obočie, čo sa nosilo kedysi” Takto sa Zuzana menila v čase:

Zuzana v minulosti

Zuzana Plačková v 15. rokoch Zuzana Plačková v 15. rokoch Zdroj: Instagram @queen.plackova

Zdroj: joj.sk

Zdroj: joj.sk

​Zuzana patrí dnes k najžiadanejším hviezdam najmä na sociálnych sieťach. Zarába na rôznych reklamách a mnohé firmy sa vyslovene bijú o to, aby propagovala ich produkty. Zuzane k popularite a úspechu určite pomohla aj to zmena vzhľadu. Mnohé jej obdivovateľky ju považujú za dokonalú a rady by sa na ňu podobali.

Takto vyzerá dnes

Zdroj: instagram

Zdroj: Instagram

​Čo všetko si dala Zuzana na sebe zmeniť? Štyrikrát prsia. Úpravou prešli aj jej nos, zuby a pery. Všetko si to zaplatila sama a vyšlo ju to na niekoľko desiatok tisíc eur.