Viera Klíčová 2

Viera z Mama, ožeň ma si opäť robí hanbu! Vyprsená melie nezmysly a opäť baží po sexe!

Kontroverzná účastníčka niekoľkých reality šou je späť vo svojom živle. FOTO

Hotel Paradise, Mama, ožeň ma a Slnko, seno, slanina. Všetky tieto reality šou zažili vietor v podobe Viery Klíčovej, ktorá do každého projektu priniesla nemalú dávku kontroverzie a hlavne sexuálneho iskrenia. Kým v tropickej reality šou chcela priamo pred kamerami sexuálne uštvať súťažiaceho Tomáša, v Mama, ožeň ma zas pred celými Malčicami ukázala nielen prsia, ale aj tie najíntímnejšie miesta. Za svoje správanie si neraz vyslúžila facku, v zoznamke jej ju uštedrila matka jej vyvoleného Andreja, v šou o chudnutí zas priamo najznámejšia Sihliačanka Anna Bučková.

Vierke však ani po týchto reality excesoch nestačilo a na obrazovky sa vo veľkej paráde vrátila. Z niekoľkonásobnej účastníčky reality šou zo seba urobila priamo moderátorku, ktorá má však pri svojom prejave so zachytením pointy značné problémy. Nulová pripravenosť, skoky z témy na tému a hlavne desiatky nezmyslov, v ktorých spája nespojiteľné, aj to sprevádza jej účinkovanie v audiotexovej súťaži. Názor si každý mohol urobiť do pár minút. „A keď ja som taká dobrá kuchárka, veď sa len furt obšmietam v tej kuchyni...no... Kúpila som si pudlíka.“ „No ja už končím s dychom. Vlastne nekončím len začínam.“

Nebola by to však Vierka, keby aj neukázala niečo zo seba. A teraz sa nebavíme o moderátorských výkonoch. Aj ona sa rozhodla privyrábať si v erotickej hre, pri ktorej sa snaží divákov pri obrazovkách udržať tým, že postupne zhodí viaceré vrstvy jej oblečenia až vystaví svoje prsia na obdiv. V relácii neostala nič dlžná svojej povesti a okrem vyzliekania hádže jednu sexuálnu narážku za druhou. „Ten Fero bol teda riadny sexoš vám poviem. Stále nadržaný, stále som ho musela ukájať. Potom sa mi nečudujte, že musím striedať milencov. Lebo však 120 kilový obézny chlap, s tým sa to nedá robiť na kuchynskej linke,“ zaspomínala na bývalého. Vo vysielaní dokonca vyzývala mužských divákov, aby po prepojení do štúdia prezradili veľkosť ich prirodzenia.