5 dôvodov, pre ktoré vám nový seriál Hotel nesmie ujsť!

Štartujeme už dnes večer v dvoch častiach za sebou!

Úplne nový úsmevný seriál Hotel otvorí svoje brány divákom už dnes večer. Jedinečný projekt v sebe spája kvalitné spracovanie, vynikajúce herecké obsadenie, nápaditý scenár a osobný prínos filmového režiséra. Ak ste sa ešte stále nerozhodli, či si Hotel večer pozriete, ponúkame vám 5 dôvodov, pre ktoré si ho rozhodne nesmiete nechať ujsť!

Zdroj: TV JOJ

1. Filmový režisér s bohatými skúsenosťami
Režisérom Hotela je Michal Kollár, ktorý pracoval na úspešných a oceňovaných filmoch ako Dom či Červený kapitán. Producentsky sa podieľal aj na trilógii Ján Hřebejka Záhradníctvo a Hotel je jeho prvý komerčný seriál. „Nebol som pripravený stať sa súčasťou nekonečného seriálu, ktorý sa nakrúca rýchlo. Postupne som zistil, že tento kreatívny tím a zázemie JOJky umožňuje voľnú ruku a dáva veľkú dôveru tým, že do toho procesu nekecá,“ povedal samotný Michal.

Zdroj: TV JOJ

2. Skvelé obsadenie sviežimi tvárami
Hlavné, ale aj epizódne postavy v Hoteli stvárňujú herci, ktorí sú známi, no nie sú opozeraní a tak často obsadzovaní ako ich kolegovia. Väčšinu z nich však môžete poznať prevažne z divadiel.

Zdroj: TV JOJ

3. Herecké skúšky pred nakrúcaním
Pri televíznych seriáloch nakrúcanie obvykle prebieha tak, že herci sa doma naučia texty, „na pľaci“ si ich s hereckým partnerom prejdú a nasleduje takzvaná ostrá. Pri Hoteli to bolo úplne inak. Všetko sa poctivo naskúšalo. „Bolo nám umožnené robiť herecké skúšky, čo bolo veľké nóvum. Herci to veľmi radi prijali, pretože z divadla im to je blízke. Automaticky v nich vzniká rešpekt voči tej látke. Na základe hereckých skúšok, čo je tiež nevídaný jav, sa tie scenáre prepisovali,“ zdôraznil režisér.

Zdroj: TV JOJ

4. Humor, ktorý nie je prvoplánový
Hotel nie je komediálny, ale úsmevný seriál. V čom spočíva rozdiel? Kým v komediálnych formátoch je humor viac-menej prvoplánový a pointu tak trošku dopredu tušíte, v Hoteli to bude úplne inak. Komické situácie sa totiž tvária ako tá najväčšia dráma na svete. „Pri seriáli Hotel je výnimočný tón humoru, ktorý sme sa snažili s hercami a so scenáristami viesť v duchu filozofie, že postavy, ktoré sú v komédii, nevedia, že sú v komédii. Pre nich sa deje dráma,“ zhodnotil Michal Kollár.

Zdroj: TV JOJ

5. Hlavná ženská postava nie je Barbie, ale normálna a obyčajná žena
Ak ste unavení z hlavných ženských postáv, ktoré sú dokonalé a majú dokonalé životy, Dorotu budete milovať. Je nešikovná, na dennom poriadku zažíva trapasy, ráno sa zobudí strapatá a keď sa večer neodlíči, tak aj s roztečenou maskarou. Skrátka žena, akých je na svete milión. A práve tým si vás získa. Na nič sa totiž nehrá.

Nenechajte si ujsť úsmevný seriál Hotel už dnes o 20:35 na JOJke!

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora