Na JOJku sa vracia unikátny Hotel: TÝMTO sa výrazne odlišuje od ostatných seriálov!

Úsmevný seriál Hotel otvorí svoje brány divákom už v stredu večer. Jedinečný projekt v sebe spája kvalitné spracovanie, vynikajúce herecké obsadenie, nápaditý scenár a osobný prínos filmového režiséra.

Televízia JOJ už v stredu večer s hrdosťou otvorí brány do 8-dielneho seriálu Hotel, ktorý je na Slovensku skutočne unikátom. Seriál z hotelového prostredia sa od iných slovenských seriálov, ktoré ste doposiaľ videli, odlišuje v mnohých smeroch. Hoci sa seriálom vinie dejová linka súvisiaca s hlavnými postavami, každá epizóda má uzavretý dej. Jednotlivé časti teda na seba nenadväzujú radikálnym spôsobom.

Hlavnou odlišnosťou Hotela je však to, že je to prvý slovenský seriál, ktorý vyzerá a aj bol nakrúcaný ako klasické filmy určené pre kinosály. Dlhé nakrúcanie a ešte dlhšia postprodukcia, dôraz na každý detail, rôzne uhly kamery, precízny výber hercov, nakrúcanie v exteriéroch a v skutočných kaštieľoch (nie v ateliéri) a v neposlednom rade aj osobný prínos režiséra. Tým nie je nikto iný ako Michal Kollár – muž, ktorý sa podieľal na úspešných, kvalitných a oceňovaných filmoch ako Dom či Červený kapitán od Dominika Dána, ktorého dokonca aj režíroval. Svojrázny a neprvoplánový humor je tiež prvkom, ktorý pri Hoteli určite stojí na zmienku.

​Veľkým lákadlom bude zaručene aj exkluzívna prírodná scenéria, ktorá jednotlivé príbehy zo života hostí nádherne dokresľuje. Okrem stabilných postáv uvidíte v jednotlivých epizódach množstvo epizódnych postáv, okolo ktorých sa bude rozohrávať dej. V hlavných úlohách sa predstavia Milo Kráľ, Zuzana Konečná, Juraj Ďurdiak, Vlastina Svátková, Peter Šimun či Martin Meľo.

Sledujte unikátny seriál Hotel už v stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hotel