Súťažná otázka - 6. časť - ukončená

Vyhrajte so seriálom HOTEL a Grandhotelom**** Starý Smokovec v súťaži o 8 luxusných pobytov.

Výherca súťaže z 13. apríla:

Odpoveď na súťažnú otázku "Kde našla pani v hoteli schovanú "zlodejku" Dorotu vo svojej izbe?" ste v piatom dieli seriálu nájsť nemohli, pretože sme omylom uverejnili otázku až k dnešnej časti. Preto sme sa rozhodli vyžrebovať výhercu aj z odpovedí, kde ste mnohí písali, že sa taká scéna v tomto dieli neobjavila, alebo ste inak upozornili na tento problém.

Zo správnych odpovedí sme vyžrebovali Katku Glembovú.

Srdečne gratulujeme a prajeme pekný pobyt. Ďalšiu možnosť vyhrať máte už dnes - pozrite

Ako jedni z prvých si teraz môžete exkluzívne vyskúšať novo zrekonštruované izby v tomto nádhernom hoteli v romantickom prostredí Vysokých Tatier. Pobyt zahŕňa ubytovanie na 2 noci pre 2 osoby s raňajkami a vstupom do wellness.

Podmienky súťaže: 

1. Pozrite si video v záhlaví tejto stránky - obsahuje nedokončenú krátku scénku zo seriálu HOTEL.

2. Pozrite si tretí diel seriálu HOTEL, ktorý má premiéru v stredu, 18. apríla o 20:35 na TV JOJ.

3. Po odvysielaní časti seriálu HOTEL do polnoci 18. apríla správne odpovedzte na súťažnú otázku, ktorá sa nachádza na konci tohto článku

4. Výherca pobytu v Grandhoteli**** Starý Smokovec bude zverejnený na stránke www.joj.sk/hotel/sutaz vždy v deň vysielania nasledovného dielu seriálu HOTEL, v stredu a piatok.

Ďalšiu možnosť vyhrať budete mať vždy v deň vysielania ďalšej časti seriálu HOTEL, najbližšie v piatok, 20. apríla.

Grandhotel**** Starý Smokovec

Príbeh Grandhotela**** Starý Smokovec sa začal písať v srdci Vysokých Tatier v roku 1904. Romantické prostredie hotela má za sebou bohatú históriu pretkanú tisícami príbehov a dnes svojím hosťom ponúka nezabudnuteľný relaxačný, wellness či aktívny pobyt. Novinkou leta 2018 je rozsiahla rekonštrukcia hotelových izieb, ktorá začne v hoteli písať novú kapitolu prostredníctvom 79 nových izieb a apartmánov.

Celé je to o emócii

Ambíciou renovácie je rozvinúť potenciál hotela a vrátiť mu niekdajšiu slávu. Rekonštrukcia sa bude niesť v znamení spojenia dizajnov a odkazov na vybrané konštrukčné a materiálové akcenty pôvodného hotela. Ako hovorí riaditeľ hotela Matej Fujka: „K obnove pristupujeme s veľkým rešpektom, vnímame ju ako záväzok zachovať pôvodného ducha hotela, ktorého sa nám podarilo preniesť aj do nových izieb.“

Nové izby

Hlavným zámerom rekonštrukcie je podporiť vzdušnosť izieb, ktorú vytvára otvorený priestor a luxusné francúzske okná. Dominantným prvkom každej izby bude trámové záhlavie postele navrhnuté podľa vzoru pôvodnej hotelovej fasády. Dokonalé tesárske majstrovstvo sa postará o to, že aj surovosť drevenej konštrukcie sa historickou atmosférou zjemní a prinesie tú správnu harmóniu.

Exkluzivita hotela

Grandhotel**** Starý Smokovec tvorí dominantu na úpätí Slavkovského štítu a ponúka svojim hosťom exkluzívne výhľady na tatranské končiare. Už vyše sto rokov sa tu striedajú slávni aj menej slávni hostia, ktorí si do hotela prichádzajú napísať svoj vlastný tatranský príbeh.

Súťažná ​otázka k videu z tretej časti seriálu HOTEL:

Kde vo svojej izbe prichytí pani ukrytú "zlodejku" Dorotu?

​Správnu odpoveď pošlite najneskôr dnes, po skončení časti seriálu HOTEL, do polnoci 18. apríla. Vyžrebovaný výherca luxusného pobytu v Grandhoteli**** Starý Smokovec bude zverejnený na stránke www.joj.sk/hotel/sutaz v deň vysielania ďalšej časti seriálu Hotel, v stredu a v piatok.