Roman Poláčik má jednoznačne zmysel pre humor: Pozrite, čím nás pri rozhovore pobavil!

„Prezradiť? Vylúčené, to je tajomstvo. Majte sa,“ takto začal odpoveď na otázku, či nám môže prezradiť viac o svojej úlohe Roman Poláčik, čím nás teda poriadne rozosmial a my sme hneď vedeli, že má ten správny zmysel pre humor. Aj Roman bude skvelou postavou v seriáli a nám o nej prezradil niečo viac!

„Volám sa Krišo, som člen skupiny pašerákov z našej dediny Krivé, fiktívnej dediny, pohraničnej. Môj otec je policajt a značne to veci komplikuje, ale mám sestru, ktorá nevie variť a mamu, ktorú nemáme,“ opísal Roman svoju postavu, o ktorej už teda vieme, že bude na súčasťou pašerákov. Dokonca vám prezradíme, že to bude mať zaujímavé aj č sa týka vzťahov.


V rozhovor sme sa dozvedeli aj to, čo ho na práci na Hranici najviac teší. „Ja sám sa teším, keď čítam scenáre a keď sa učím texty na dni, ktoré filmujeme, lebo vždy dochádza k situáciám, ktoré sú jednak komické, vďaka tomu, že sme v tej pašeráckej skupine, potom sú takého normálnejšie, rodinného charakteru, ale občas to vie byť aj na zamyslenie,“ prezradil herec.


No a prečo je tento seriál zaujímavý podľa Romana Poláčika? „Pretože sa tu stretávam s ľuďmi, s hercami, ktorí sú výborní. S každým jedným sa dá proste hrať, nemusíme sa čakať na konci repliky, režiséri, ktorí to vedú, obidvaja, majú úplne jasno v tom, kam viesť situácie a ako kresliť tie charaktery. Podľa mňa, ak sa divák môže na niečo tešiť, tak na to, že to bude seriál, na ktorom sa bude dať aj zabaviť,“ povedal nám Roman v rozhovore. Viac zaujímavostí sa dozviete vo videu hore. 

Pozrite si upútavku k seriálu Hranica:

​Seriál Hranica štartuje už 10. januára o 20:35 na JOJke!