Všimli ste si to? Seriálová Iveta má celý čas tajomstvo: TOTO neunikne len pozornému divákovi!

Pozornému divákovi iste neuniklo, že má seriálová Iveta predsa len niečo odlišné od jej predstaviteľky, Betky Ferencovej. Nám v rozhovore prezradila, v čom spočíva to tajomstvo!

Pokračovanie seriálu si vás rozhodne získalo a za sebou už máme premiéru prvej časti. Iveta 2 priniesla ešte viac humoru, kontroverzie aj vaše obľúbené postavy z prvej série. Obľúbená kráska z Trebišova má ale od prvej série tajomstvo. Už na prvý pohľad je krásne vidieť jeden maličký detail, ktorý ale dokáže urobiť poriadnu zmenu. Seriálová Iveta má totiž inú farbu očí, než Betka v skutočnosti. Všimli ste si to už v prvej sérii aj vy? Viac sa dozviete v rozhovore, vo videu HORE!

Iveta 2 - Betka Ferencová Zdroj: TV JOJ

Príbeh okolo pôvabnej Ivety sa rozdelí do troch dejových liniek. Okrem svojráznej a drzej krásky sa dej bude točiť aj okolo jej partnera Števa a nového kamaráta Dada. Iveta sa dostane do Prahy, kde sa snaží uchytiť. Rada však posedáva s miestnymi chlapmi na pumpe a hrá s nimi karty. Do života sa jej pripletie samotný primátor Liška, no taktiež bojuje o vzťah so svojou láskou Števom. Ten dostane od otca dôležitú misiu. Musí ísť do Prahy postarať sa o ich bordel. K Ivete sa tiež pripletie vtipný Dado. Iveta v ňom vidí seba a rozhodne sa mu pomôcť. A tak ho prihlási na Muža roka.

​Sledujte seriál Iveta každú nedeľu o 20:40 na JOJke!