Andrej a pes tit clanok

Andreja rozčúlili obvinenia: Psa nám nezobrali a nikdy som ho netýral!

Do Andreja sa pustil bulvár, vraj zanedbal výchovu o psa.

DJ Andrej z Malčíc je zhrozený z obvinení, že by mal týrať psa Afru, ktorý patrí jeho matke Anne. Nielenže psíka netýra, odmieta aj tvrdenia, že by mu ho Sloboda zvierat odviedla do útulku. „Mama ho dala na vyšetrenie do Slobody zvierat, pretože tu stále chodili a vyvolávali,“ hovorí Andrej. Ten tvrdí, že pes trpí chronickou gastridídou a túto diagnózu potvrdzujú aj výsledky testov: „Môžete si to overiť na regionálnej veterinárnej a potravovej správe.“ Tá podľa správy chovateľky potvrdila, že u psa je podozrenie na toto chronické ochorenie. Žiadny veterinár doposiaľ nepotvrdil, že by bola Afra týraná.

Chronická gastritída spôsobuje, že pes nedokáže pribrať a tak pôsobí podviživený. Diváci tak právom pri sledovaní televíznej zoznamky Mama, ožeň ma začali búrlivo diskutovať o tom, že pes, ktorý sa u Andreja objavuje, je zjavne zanedbaný. Podľa niektorých chovateľov dokonca týraný. Andrej jednoznačne akékoľvek podobné obvinenia zhrozene odmieta: V živote by som psa nedokázal týrať, psov mám veľmi rád,“ hovorí Andrej. Pred rokmi v Spišskej Novej Vsi mal ku psom dokonca bližšie ako obyčajný psíčkar: „Keď som býval v Spišskej, tak sme s bratom cvičili bradáčov. Nikdy sme im neublížili.“

Popri Andrejových starostiach nezabúdame na ďalší sľúbený remix DJ-a z Malčíc. Jeho veľký Techno remix "haus" 2013 nájdete v sekcii Andrejove hity.