Nenechajte si ujsť finále Miss Slovensko 2023: Na TAKÝTO nadupaný program sa môžete tešiť!

Tento rok súťaž Miss Slovensko opäť predstavila dvanásť krásnych žien, ktoré neohúrili len svojím zjavom, ale aj aktivitami a vyžarovaním. Dnes si spomedzi nich vyberie porota tú, ktorá podľa nich najviac splnila kritériá. Vy môžete vybrať svoju Miss sympatia 2023!

Dvadsiaty siedmy ročník Miss Slovensko sa dočká svojho finálového zavŕšenia už dnes večer v priamom prenose, ktorý si môžete pozrieť na JOJke. Moderátorského mikrofónu sa chopia Boris Valábik a Marek Polomský. Program vám spestria hudobné vystúpenia, ktoré budú mať tento rok na svedomí Adam Pavlovčin, Emma Smetana a Jordan Haj. Finálový večer Miss Slovensko režíruje Lukáš Kodoň. Počas večera sa finalistky predvedú v najnovších modeloch niekoľkých módnych domov a zvučných značiek, ale aj s vlastným programom!

Ani tento rok nebudú chýbať prehliadky dievčat, ktoré oblečú renomované módne značky. Uvidíte outfity z módneho domu Alizé, finalistky sa už tradične predstavia v kolekcii spoločenských šiat exkluzívneho svadobného salónu WEM v kombinácii s luxusnými klenotmi slovenského výrobcu šperkov Loretta. Svoje krásne krivky predvedú dievčatá v plavkách Relleciga, predstavia sa tiež v kolekcii značky KURA Collection dizajnérky Jany Kurilákovej a v neposlednom rade nebude chýbať značka riaditeľa Miss Slovensko - kolekcia YEAR X od Michaela Kováčika! 

Porotu tradične tvoria ľudia z módnej brandže. Na jej čele stojí riaditeľ Miss Slovensko, Michaela Kováčika doplní šéfredaktorka popredných slovenských dámskych magazínov - Eva Blahútová, módna stylistka Mirka Dobiš, lekárky Lucia Piteková Merita Mazreku, Barbora Franeková, Miss Slovensko 2009, Pavol Kožík, generálny riaditeľ a majiteľ investičnej skupiny Proxenta, návrhár a fotograf Lukáš Kimlička.

Počas finálového večera budú okrem hlavných titulov ocenené aj víťazky hlasovaní verejnosti v kategóriách – EVA Miss Sympatia 2023, Miss Smile 2023, Miss GOSH 2023, Miss Skin 2023 a Miss Voice 2023. Projekt Miss Slovensko sa každý rok spája aj s charitou a pomocou. Tentokrát bude výťažok z esemeskového hlasovania o hriešne dobrý titul EVA Miss Sympatia 2023 venovaný pacientskej neziskovej organizácii NIE rakovine, ktorá sa okrem iného venuje aj prevencii rakoviny!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

Sledujte finále Miss Slovensko v priamom prenose dnes o 20:35 na JOJke!