Kto je nová Miss Supranational? V hodnotení celého sveta uspela kráska z tejto krajiny!

Niekoľko náročných týždňov strávili modelky z celého sveta v poľskom meste Nowy Sącz, aby sa konečne dočkali veľkého finále. Už dnes vieme meno najkrajšej z viac než šesťdesiatich reprezentantiek z celého sveta!

Novou Miss Supranational sa stala Andrea Aguilera z Ekvádoru. Štát v Južnej Amerike sa môže pýšiť skutočne krásnymi ženami, Andrea je toho krásnym príkladom. Nejeden si všimne, že s našou Simonou Leskovskou sa na seba veľmi podobajú. A skutočne, modelky si sadli a veľa času príprav pred finále prežili práve spolu. Simona novej Miss Supranational ihneď zagratulovala aj prostredníctvom sociálnych sietí. "Gratulujem, kráska. Vravela som ti to!" Napísala Simona, ktorá na svetovej súťaží krásy reprezentovala našu krajinu!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Simi (@simileskovska)

 

Simona sa zároveň poďakovala celému tímu, ktorí ju na Miss Supranational vyslal. V prvom rade Michaelovi Kováčikovi, ktorý veril, že Simona bude reprezentovať hrdo našu krajinu. To sa aj podarilo. Napriek tomu, že si Simona žiadny z titulov neodniesla, určite dala vedieť, že máme na Slovensku nielen krásne, ale hlavne nadané ženy!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

Andrea Aguilera sa narodila 27. apríla 2001 a bola korunovaná za držiteľku titulu Miss Supranational 2023. Je to vôbec prvýkrát v histórii, kedy Ekvádorčanka získala tento titul. V roku 2021 bola Andrea korunová za Miss Ekvádoru. Na súťaži Miss Grand International 2021 sa umiestnila na treťom mieste. O dvadsťadvaročnej kráske budeme ešte určite veľa počuť!