Čo slová, to perly: Veľkolepý návrat legiend priniesol ďalšie povestné hlášky!

Pozrite si náš výber.

Víkend je za nami a s ním aj prvé dve epizódy špeciálneho vydania Moja mama varí lepšie ako tvoja. V nich sa opäť predstavili veľké legendy a prví víťazi v histórii relácie, Hetešovci, ktorým sa vtedy podarilo utŕžiť dve víťazstvá. Proti nim sa postavili ďalšie zvučné mená, známe z vlastnej reality šou, Bučkovci. Obidve epizódy sa niesli v znamení akcie, radosti, nevídanej improvizácie a spontánnych situácií, z ktorých opäť vznikla nekonečná zbierka vtipných hlášok a momentov. Vybrali sme pre vás niekoľko z nich.

Mama Anka Bučková sa často nemohla pozerať na Jožkove kuchárske počiny a radšej si zakrývala zrak a pritom poriadne perlila„On vyzerá ako z osobitnej, ja neviem. Preboha, ja byť tam, tak ho tak bijem po rukách, žeby nestačil padať!“ A Jožko aj veru spadol v oboch epizódach hneď pri úvodnom hľadaní ingrediencií. Počas varenia sa príliš nestaral ani o poriadok na pracovisku, ani o to, kam s horúcimi hrncami. Na kuchynskej doske tak ostali večné spomienky. “To by som nebol ja, keby som sa nepodpísal. Máte ma tu na večné časy v dobrom i zlom,“ obhajoval svoje kruhové znaky mladý Heteš. Keď však jeho mamina Marta videla, že ani Tomáš nepatrí k tým najzručnejším, pri pohľade na Jožka si aspoň vydýchla: „A ja som myslela, Jožko, že ty si 'nemtavý'.“ Samozrejme ani vzájomné hodnotenia súperových jedál sa u oboch rodín nezaobišli bez tradičnej spŕšky kritiky. „Tak na toto som veľmi zvedavá, lebo moja Aida by toto žrala po týždennom pôste,“ povzdychla si pani Marta pri pohľade na Tomášove halušky. To však rozhodne nebolo všetko!

Pozrite si výber vtipných momentov zo špeciálu Moja mama varí lepšie ako tvoja. Prvé dve epizódy si môžete pozrieť v našom archíve úplne zadarmo.