Pokrikom a kritike sa Hetešovci smejú: Naša popularita ešte len porastie!

Internet opäť praská vo švíkoch.

V špeciálnom vydaní Moja mama varí lepšie ako tvoja sa nám dnes po predchádzajúcich napätých súbojoch opäť predstavia dve rovnocenné a akčné rodiny: Hetešovci a Bučkovci. Po piatykrát tak opäť zažijeme veľký súboj plný napätia, konfliktov i vtipných situácií, ktorý možno rozhodne o konečnom víťazovi. Obe rodiny nie sú podobné len vo svojich temperamentných povahách, ale aj v popularite, ktorej sa v poslednej dobe tešia. Po Bučkovcoch si slávu užíva aj Jožko Heteš, na ktorého ľudia pokrikujú na každom kroku.  

Po odvysielaní špeciálov však očakáva ešte väčší nápor fanúšikov. „Určite vzrastie moja popularita. Však po ulici ma len tak zastavujú,“ chváli sa Jožko veľkým záujmom obdivovateľov. „Aby nepraskol Facebook, ten doteraz praská,“ pripája sa mama Marta. Jedným dychom však dodal, že vníma aj odvrátenú stranu popularity: „Tiež sa mi nepáči, že vykrikujú moje stupídne výroky: 'Len aby, len aby! Hej, Heteš! Hej, Jožko!'.“ Pani Marta to však vníma z tej lepšej stránky. Podľa nej to len svedčí o inteligencii daného jedinca.

„Ja to beriem tak, že aj negatívna kritika je určitá forma obdivu. On ťa pozerá, on rozmýšľa o tebe, obdivuje ťa,“ pokračuje pani Hetešová vo svojej teórii. Pravdou však je, že Jožko vzbudzuje záujem u všetkých vekových kategórií bez rozdielu. „Od tých najmenších až po 40-ročných starých capov,“ dodávajú Hetešovci. Už večer sa tak ukáže, či po dnešku popularita Hetešovcov opäť vzrastie. 

Sledujte piate špeciálne vydanie Moja mama varí lepšie ako tvoja už  dnes večer o 21:20 na JOJke!