Vilov „boj o život“ v priamom prenose: Fingovaným kolapsom všetkým vytrel kocúra!

Ako to bolo naozaj?

V sobotu sme zažili prvý z dlhoočakávaných kuchárskych duelov medzi Habovcami a Lhotovcami, ktorý by sa dal nazvať aj súbojom titanov. Lhotovci sa vrátili späť na obrazovky presne po dvoch mesiacoch, aby si zmerali sily s mimoriadne náročnými súpermi. Obe rodiny dostali rybu, s ktorou si poradil každý po svojom. Habovcov najviac na súperoch zaujal ich zvláštny recept, ktorý spájal tie najrozmanitejšie chute. „Takto postavený recept – príliš veľa ingrediencií a chutí. Neviem, ako sa konzumujú hrozienka s morskými plodmi a ďalej cícer, špenát a slávky. Prvých desať minút sa len hádali. Hela sa nemala toľko pýtať, ale urobiť cap a idem tam,“ pomenúva Vilo najväčšie nedostatky súperov.

Aj tento súboj bol „klasický habovský“ – plný akcie, napätia a zábavy. V istom momente sme sa dokonca báli o Vilov holý život, keď mu zrazu „prišlo zle“ a zrútil sa na zem. Všetci, vrátane Juniora a režiséra, okamžite spanikárili a báli sa o Vilovo zdravie. Z mimoriadne hrozivej situácie však napokon vzišiel Vilov fór, len si chcel poriadne vystreliť z Juniora. „V normálnom varení sa nás Junior snažil vždy vyprovokovať, furt nám robil zle a snažil sa mi niečo schovať. Napadlo mi, že mu musím niečo vyviesť, tak som urobil fingovaný infarkt. Vedeli to len traja ľudia,“ prezrádza Vilo dôvod, pre ktorý „zinfarktoval“ v priamom prenose. Okrem neho však v skutočnosti vedeli o celom žarte len traja ľudia, vrátane Dávida: „Na to, že som ja som to vedel, tiež ma dosť rozklepalo, vyzeralo to fakt, že klepol naozaj.“

Vilovi tento žartík vyšiel do bodky a všetkých nás nachytal. „Chcel som niečo zahrať, nech je niečo aj pre diváka, je to aj o varení, ale aj o šou. Máte teda šou! Diváci vypisujú, či som taký herec, nie, to je spontánne a ide to zo mňa. Nehrám nič, mne stačí len nadväzovať na slová,“ dodáva talentovaný kuchár-herec Vilo. Najdôležitejšie však je, že sa to nestalo naozaj a legenda je v najlepšom poriadku. V inom prípade by nastal veľký problém, keďže Junior nemal poruke ani kvapku vody, len štyri litre vína.

Nestihli ste prvý duel medzi Habovcami a Lhotovcami v televízii? Pozrite si ho v našom archíve úplne zadarmo!

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja aj dnes v druhom súboji Bittnerovcov proti Jarmile Ondrejkovičovej a Pavlovi Stašovi.