Kohútovci sú po vypadnutí v starom režime: Diéta skončila, no túto chybu už nespravíme!

Opäť sme sa rozlúčili s obľúbenými bratmi.

Po včerajšej epizóde sa lúčime aj po druhýkrát s mimoriadne obľúbenými súťažiacimi - bratmi Mirom a Peťom Kohútovcami. Temperamentí súrodenci podľa očakávaní opäť nesklamali. Tento raz však bola ich šou úplne iná. Pod stresom totiž nevaril Peter, ale premiérovo Miro. Hlavným cieľom ich návratu však nebolo zarobiť ťažké peniaze, ale dokázať, že aj Miro má šikovné ruky. Splnilo sa. Po porážke od Júlie a Patrície teda rozhodne neodchádzajú sklamaní. „Relácia nám dala veľa zážitkov, skúseností, spoznali sme veľa fajn ľudí. Sme radi, že sme mohli byť jej súčasťou,“  neskrýval Peter nadšenie počas oslavy 500. časti Mojej mamy.

Moja mama - Miro a Peťo Kohútovci dieta Moja mama - Miro a Peťo Kohútovci dieta Zdroj: joj.sk

Peťo tiež priznal, že v opačnom garde zažil ako „diktátor“ oveľa väčšie nervy, než keď ešte v januári varil. Miro zas na druhej strane zvládal horšie práve varenie. Pôvodná verzia dvojice v zložení kuchár Peter a „dirigent“ Miro teda bratom pasovala oveľa viac, čo bolo vidieť až v 21 súbojoch. No takto sa aspoň obaja bratia vedia vzájomne vcítiť do kože toho druhého a môžu ísť s pokojným svedomím domov.

Mezdičasom už stihli obaja vhupnúť ľavou zadnou do bežného života. Naposledy sa síce po skončení v našej šou vrhli na radikálnu diétu, teraz nič podobné nehrozí. Hoci sa diéta skončila, jej výsledky nechcú pokaziť. Obaja veria, že neurobia žiadnu diétnu chybu a už nikdy sa s ručičkou váhy nevrátia na pôvodné hodnoty. „Stravujeme sa stále zdravšie, obmedzujeme chlieb a sladké veci. Bola by škoda, keby sme pred letom nabrali do plaviek nejaké kilá navyše,“ prezrádzajú chalani a sľubujú plno fotiek v plavkách na facebooku. „Isto lepšie než doterajšie pivné brušiská,“ smejú sa divácki obľúbenci. Kohútovcom teda držíme palce a veríme, že im táto forma vydrží čo najdlhšie.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!