Milo Kráľ otvorene o svojich trapasoch na pódiu: Nad týmto sa už ani nepozastaví!

Od detstva sa venoval klavíru, hudbu stále miluje, no dnes je to najmä herectvo, čo ho živí. Milo Kráľ prezradil, čo sa pre neho na pódiu po rokoch zmenilo.

Kardiochirurg z Nemocnice aj vášnivý hudobník. Kým herectvo je jeho súčasná práca, Milo Kráľ zároveň otvorene priznáva, že sa hudba stala skôr voľnočasovou aktivitou. Keď už ale môže vystúpiť a spievať, dáva do toho rozhodne všetko, aj keď sa občas pritrafí nejaký ten problém. Najviac ho vie totiž nie len potrápiť, ale aj pobaviť výpadok textu. „Na koncertoch mám také jemné obavy, že kde mi vypadne text, čo zvykne dosť často, ale keďže sú tie texty vlastne mojimi vlastnými často, tak si to viem nahradiť alebo to úplne priznáme a je to zdrojom aj nejakého humoru,” priznáva otvorene herec. Zdá sa tak, že aj výpadok textu vie otočiť vo svoj prospech a žiaden prúser sa tak na pódiu nekoná.

Ako to ale v danej situácii rieši? Ak by ste si mysleli, že to bude silou mocou skrývať, boli by ste na omyle. „Pozriem sa do toho publika a sledujem, že kto by mi nahodil, že ako to vlastne ide, ale priznávam to akože normálne otvorene je to súčasť toho celého, je to živé a aspoň vidia, že to nejako nefejkujeme, takže je to normálne. Takže takto nejako to vyzerá no,” dodal Milo Kráľ pre Top Star.

Milo Kráľ so svojou kapelou v súčasnosti koncertuje vo veľkom a tak sa môže aj tejto svojej veľkej vášni naplno venovať. Najbližšie si ich môžete vypočuť 21.5. v Bratislave, 26.5. v Banskej Štiavnici a 24.6. v Žiline. Tak si koncerty rozhodne nenechajte ujsť!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!