Monika Šagátová z Nemocnice už bruško neskrýva: Pozrite, ako to budúcej mamičke pristane!

Monika Šagátová nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Sladké tajomstvo tak už nie je viac tajomstvom a herečka neskrýva ani rastúce bruško. Pozrite, ako to budúcej mamičke pristane!

Je to oficiálne potvrdené. Herečka zo seriálu Nemocnica, Monika Šagátová, čaká bábätko. Prvé mesiace sa zrejme každá budúca mamička snaží zdieľať túto krásnu informáciu len so svojimi najbližšími, no takéto bruško by sa už herečke schovať nepodarilo. Na svojom Instagrame sa však sama Monika podelila s krásnymi zábermi. Budúcej mamičke to naozaj veľmi pristane. „Áno, so snúbencom čakáme naše prvé dieťatko a veľmi sa z toho tešíme,“ potvrdila nám pred časom krásnu správu samotná Monika Šagátová.

Monika hrala v seriáli Nemocnica postavu Lindy, ktorá si prešla rôznymi osobnostnými fázami. Zo zlej a negatívnej sestričky, ktorá bola značne ovplyvnená svojou poruchou osobnosti, sa časom stala dobrá a láskavá osoba, ktorá bola pripravená každému pomôcť. Moniku Šagátovú ale môžete poznať aj ako hlavnú hrdinku zo seriálu Divoké kone. Tak či onak, talentovanú herečku čaká čoskoro tá najdôležitejšia rola. Stane sa prvýkrát mamou a už teraz je jasné, že sa aj s partnerom, divadelným režisérom Michalom Vajdičkom nevedia dočkať prírastku. Pozrite si najnovšie fotky nižšie v článku.