Pohľad, ktorý láme srdce! Adriana nájde doktora Zimu v zúfalom stave: On urobí niečo nečakané!

Láska v nemocnici nie je vždy taká dokonalá, ako by sa mohlo spočiatku zdať. Svoje o tom vedia Adriana aj doktor Zima, ktorí sú síce do seba zaľúbení, no osud im vzťah nedoprial. Vinníkom je najmä Zima, ktorého nájde Adriana v hroznom stave. Všetko však ovplyvní doktorov nečakaný krok.

Adriana cítila niečo viac k Zimovi od momentu, keď ho prvýkrát uvidela. Ani ona mu nebola vždy úplne ukradnutá. On bol však chlapom, ktorý smútil, že ho opustila žena. Zatrpkol a začal nenávidieť celý svet. Po čase zistil, že jeho manželka nežije, pretože bola vážne chorá a že ho opustila kvôli tomu, že nechcela, aby ju videl trpieť.

To u neho spôsobilo ešte väčšie rany a aj keď sa do Adriany zahľadel, vždy mal pocit, že jej nemôže byť dobrým partnerom. To sa odzrkadlilo aj na tom, že sa Adriana už nedokázala trápiť nad tým, že ju Zima nechce a našla si nového priateľa. Ten na nič nečakal a rovno ju požiadal o ruku. Zimu to zložilo na kolená. Kým Adriana sa s ním prišla navždy rozlúčiť on urobil nečakaný krok. Venoval jej báseň. Čo v nej bolo a čo to s Adrianou urobí? Uvidíte už dnes večer!

Sledujte obľúbený seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!