Exkluzívna ochutnávka z nového seriálu! Aj toto je Nový život!

Už zajtra štartuje na JOJke seriál Nový život. Tešiť sa môžete na radosti i starosti bežného života troch najlepších kamarátov a zároveň bývalých spolužiakov Dušana, Pavla a Lucie. My vám však prinášame exkluzívnu ochutnávku v predstihu.

Traja najlepší kamaráti a bývalí spolužiaci Dušan, Pavol a Lucia sa po rokoch rozhodnú zavesiť svoje úspešné kariéry na klinec a zaradiť sa do bežného každodenného životaVšetci sa ocitnú na začiatku ich nového života a musia si vybrať cestu, po ktorej sa vydajú. Dušan sa po rokoch presýtil hokeja a konečne by sa chcel venovať rodine, ktorú doposiaľ zanedbával. Rozhodne sa preto začať odznova na gymnáziu. Stane sa učiteľom. Paľo zavesí svoju futbalovú kariéru na klinec kvôli zraneniu. To mu spôsobil jeho "divoký" život. Žeby nastal čas usadiť sa? Lucia zase chce skoncovať s futbalom, pretože jej začnú tikať biologické hodiny a založenie rodiny sa pre ňu stane dôležitejším než naháňanie lopty na ihrisku. Ako sa bývalí športovci budú vyrovnávať s každodennými radosťami i starosťami a ako sa im podarí prispôsobiť sa novým radikálnym životným zmenám? Pozrite si malú ochutnávku.

A čím je tento seriál iný? Ide o rodinný seriál s komediálnym potenciálom. "Je to komédia, ktorá vychádza zo životných situácií, zo životných stretov postáv. Rozoberá to, čo prináša život sám. Zvraty, ktoré sa vám naozaj môžu stať. Aj bizarné situácie prináša život," približuje scenáristka Danica Hričová. Celý seriál je vlastne vyskladaný zo situácií, ktoré sa môžu stať komukoľvek z nás. Preto si Nový život nenechajte ujsť a ktohovie, možno v ňom nájdete moment, ktorý sa stal aj vám.

Na seriáli sa podieľal aj známy scenárista Petr Kolečko, ktorý mal na starosti i kultový český seriál Most či napríklad seriál Hrobári. "Myslím, že je tam väčšia snaha o humor a v niektorých netradičných znázorneniach životných situácií je to miestami odvážnejšie. Z postáv ide príjemné ľudské teplo. Postavy sú z mäsa a kostí a dokážeme sa s nimi stotožniť," hovorí o Novom živote Kolečko. 

Seriál Nový život štartujeme v pondelok 6. januára v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život