Staršia "kamoška" si jeho služby chváli aj po rokoch: Dôchodkyňa dá Paľovi návrh, ktorý ho zaskočí!

Rodinný seriál Nový život pokračuje aj dnes so svojou ďalšou premiérovou časťou, ktorá bude opäť plná nečakaných zvratov i humorných situácií, aké sa môžu stať komukoľvek.

Keďže Paľo zavesil definitívne kariéru futbalistu na klinec, snaží si hľadať si nové zdroje obživy. Jednou z nich je aj práca čašníka v bare Fatima, ktorý patrí jeho najlepšej kamarátke Lucii. Ako každý pracujúci v službách, ani on sa tak nevyhne kontaktu s ľuďmi najrôznejších typov a osobností Obrovské prekvapenie nastane vo chvíli, keď príde obsluhovať stôl, pri ktorom sedí zrelá dáma. Nie však obyčajná. Ako sama prezradí, Paľo pre ňu rozhodne nie je cudzí človek. Pamätá si ho totiž ešte spred mnohých rokov, keď jej "vypomáhal" v istej veci.

Nový život - Paľova staršia nápadníčka Nový život - Paľova staršia nápadníčka Zdroj: TV JOJ

​On si to už síce nepamätá, no ona celá šťastná v rozprávaní pokračuje ďalej. Napokon sa Paľo s Luciou, ktorá stojí neďaleko, dozvedia, že všetko sa to stalo v čase, keď mal on sám ešte len necelých 18 rokov. Na druhej strane však jeho ctiteľka mala už v tom čase okolo päťdesiatky. Paľo tak bol už pred vyše dvadsiatimi rokmi poriadne šikovný. Aby však toho nebolo málo, staršia pani by rada využila jeho služby dnes. Dokonca je za to ochotná svojmu fešákovi aj zaplatiť. Paľovi sa zas zíde aktuálne každý peniaz. Pristúpi na takúto zvláštnu ponuku?

Sledujte seriál Nový život aj dnes o 20:35 na JOJke!