Paľo to dal zo seba konečne von: Toto cítim k Lucii!

Láske sa niekedy nedá rozkázať. Svoje o tom vie aj bývalý futbalista Paľo, ktorý na svoju najlepšiu kamošku Luciu nedokáže prestať myslieť ani na chvíľu. Priznal sa, že ju totiž ešte stále miluje.

Prúserár Paľo má síce rád všetky ženy na svete, no jedna z nich je preňho predsa len špeciálna. Bývalý futbalista nedávno zažil so svojou najlepšou kamoškou Luciou krátky románik, počas ktorého sa stihli dokonca aj vyspať. Následne sa ju dokonca snažil požiadať o ruku. Všetko to však vtedy prekazil Evald, ktorý sa rozhodol, že si matku svojho dieťaťa zoberie za ženu. Pôvodne tak chcel urobiť len pre získanie slovenského priezviska, na čo Luciu ako prvý upozornil práve Paľo. Evald sa však aj po prevalení tejto informácie neskôr Luciu snažil presvedčiť o tom, že ju skutočne miluje. Paľo sa tak musel z boja o Luciu nadobro stiahnuť, snažiť sa čo najskôr zaradiť do normálneho života a minimalizovať kontakt so svojou "vyvolenou". 

Nový život - Alexander Bárta a Helena Krajčiová

​Láske sa však rozkázať nedá. Zatiaľ čo Lucia sa teší z obrovskej priazne a pozornosti od svojho čerstvého manžela Evalda, Paľo na ňu stále nedokáže prestať myslieť. Najnovšie sa dokonca zveril so svojimi citmi aj dcére Lei, ktorá nechápala, prečo by mal práve sukničkár ako on čosi vedieť o láske. Lea jednoducho neverila, žeby bol jej otec niekedy schopný niekoho skutočne milovať. On ju však presvedčil o opaku. "Som totálne zaľúbený a úplne mi z toho hrabe. Nie je to také ťažké uhádnuť, do koho," zveril sa Paľo svojej dcére. Tej potom hneď došlo, že má na mysli práve Luciu. Nezabudla tiež poznamenať, že ide o poriadny trapas a zúfalstvo, s čím Paľo nemohol nesúhlasiť. 

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!