Barbora Švidraňová podráždila mužské oko: Ukázala sexi krivky v štýle krv a mlieko!

Sympatická červenovláska sa v Novom živote objavila v poriadne pikantnej scéne, kde zo seba strhla šatstvo a ukázala svoju sexi postavičku.

Herečka Barbora Švidraňová sa v seriáli Nový život tento týždeň ukázala v poriadne odvážnej póze. Jej postava osamelej učiteľky Heleny Medveckej sa už dlhšiu dobu snažila zbaliť školníka a bývalého futbalistu Paľa. Napokon to dospelo až do situácie, že nenápadne vtrhla priamo do jeho služobného bytu s fľašou vína a pohármi v ruke. Zaskočený Paľo sa jej snažil vysvetliť, že nie je práve tá najvhodnejšia chvíľa, keďže sa spamätáva z toho, že dostal od Lucie kopačky. Ona sa však rozhodne nenechala odradiť, práve naopak. Vytasila svoje najväčšie ženské zbrane a zhodila zo seba takmer všetko oblečenie. Ostala iba v spodnej bielizni. Na Paľa však ani to nezabralo.

​Herečka zvládla svoj výkon bravúrne a rozhodne sa nebála ukázať svoje sexi krivky "krv a mlieko" pred celým Slovenskom. Barbora pritom ešte po narodení jej synčeka Gabriela priznala, že jej pribudlo zopár kíl navyše. Sympatická červenovláska tiež o sebe tvrdí, že nie je práve ten typ človeka, ktorý môže zjesť čokoľvek a pritom nepriberie. Práve preto sa napokon po viacerých neúspešných pokusoch s rôznymi diétami zverila do rúk nutričnej poradkyne a stavila na proteínovú diétu. Tá očividne skvele zabrala. Herečka schudla v priebehu niekoľkých mesiacov neuveriteľných 15 kíl a cíti sa oveľa lepšie než kedykoľvek predtým. To všetko podporuje okrem správneho stravovania aj pravidelné cvičenie. Barbora vyzerá jednoducho skvele! Celú scénu s obnaženou herečkou si môžete pozrieť vo videu HORE!

Barbora Švidraňová v seriáli Nový život Barbora Švidraňová v seriáli Nový život Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!